Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Kratos feloldható karakterként érkezik a Fortnite világába

Újabb csatateret hódít meg a háború istene.

Nemrég kezdetét vette a Fortnite ötödik szezonjának második fejezete, már túl vagyunk Galactus támadásán is, amely ismét átformálta a térképet. A Battle Pass tulajdonosai az internet egyik legközkedveltebb karakterének jelmezét ölthetik magukra, ugyanis a The Mandalorian főhőse is csatlakozott a kínálathoz. Ezzel azonban nem ért véget az ikonikus skinek listája, ugyanis a Sony megerősítette, hogy a God of War játékok legendás karaktere, Kratos is feloldható lesz a népszerű battle royale címben.

Kratos a frissen indított Gaming Legends program első érkezője, akit az Oathbreaker Set megvásárlásával szerezhetünk meg. A csomag tartalmazza Kratos a 2018-as God of War-ban látott kinézetét, valamint az erre felszerelhető páncélzatot. Ezt arany formában is megszerezhetjük, ehhez azonban játszanunk kell vele egy meccset PlayStation 5 konzolon. Nem a kinézete lesz azonban az egyetlen dolog, amit feloldhatunk. Mimir feje, egy limitált ernyő, egy emote, és a háború istenének jól ismert fejszéje egyaránt a szett részét képezik.

A God of War tematikájú tárgyakat egészen december 10-ig érhetjük el, ráadásul nem exkluzív tartalom formájában érkeznek. A PlayStation féltve őrzött hőse ugyanis minden platformon elérhető lesz a játékosok számára.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs