Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Következő állomás: Trója?

Úgy néz ki a Total War Saga szekere gurul tovább és a következő megálló Trója lesz.

Úgy néz ki a Total War Saga szekere gurul tovább és a következő megálló Trója lesz.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Miután már nagyon-nagyon sok történelmi kort bejárhattunk a Total War széria keretein belül, úgy eléggé szűk már a választás lehetősége egy megújított kampányhoz, történethez. Elő-elő fordult már, hogy visszanyúltak egy régebbi alkotásukhoz és azt gondolták újra gyakorlatilag a 0-ról (Rome II Total War, Total War Shogun 2). Úgy néz ki azonban, találtak egy olyan korszakot amit ők még nem prezentáltak, viszont a játékban is reálisan néz ki az egységek irányítási módja.

Hölgyeim és Uraim! Következzen hát a Total War Saga következő része, irány Trója! Persze ezek az információk még egyáltalán nem biztosak, hivatalosan nem is erősítették meg őket. Addig azért illik a helyén kezelni, azonban igazán izgalmas lenne. Egy lelkes Reddit felhasználó vette észre, hogy a Crative Assembly az Egyesült Királyságban bejegyeztetett egy olyan címet a védjegyek közé, ami több mint árulkodó. Total War Saga: Troy néven lett elfogadtatva.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

A hivatalos bejelentésig még várni kell, azonban abban valószínűleg egyet érthetünk, hogy egy nagyon színes és az emberek által azért nagyjából ismert kort használhatna fel. Ez nem utolsó szempont a sikerhez. Ti hogy vagytok vele? Izgalmas lenne átélni a trójai fa ló történetét a játékban is? Reméljük nem is olyan sokára bejelentik az alkotást és tényleg a homéroszi földekre fog minket elkalauzolni.

Még több a témában...

Végre bemutatkozott a Total War Warhammer III

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: NBA 2K20

Héja Szabolcs

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: Definitve Edition!

Héja Szabolcs