Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Kojima el akarja készíteni a legfélelmetesebb horror játékot

A japán játékfejlesztő guru legalábbis ezt teaseli a twitterén.

A japán játékfejlesztő guru legalábbis ezt teaseli a twitterén.

Hideo Kojima és a Kojima Productions nem kisebb fejszébe vágja nemsokára a fejszét, mint a legfélelmetesebb horror játék elkészítésébe, legalábbis a mester erre utal egy friss tweetjében. A Death Stranding (amiről mi is írtunk itt és itt) körüli felhajtás és megosztottság talán ideális táptalaja lehet egy új cím bejelentésének és tudjuk, hogy Kojima szeret mindenben érdekes utat járni, imádja kerülni a szokványos megoldásokat.

De most komolyan, ismertek valakit aki 2019-ben DVD-t kölcsönöz és még a tokot sem kéri el, mert az túl ijesztő?

Száz szónak is egy a vége, Kojima egyszer már összehozta a legijesztőbb demót a videojátékok történelmében Guillermo Del Toro és Norman Reedus közreműködésével. A P.T. (Playable Teaser) néven futó anyag a Silent Hill széria legújabb darabját volt hivatott bemutatni, ám azóta sem tisztázott okok miatt a Konami kukázta a projektet és Kojimát is.

A Death Stranding készítése kapcsán láthatjuk, hogy a horror rendezővel és a Darylt alakító színésszel megmaradt a jó kapcsolat, így ha nem is egy új Silent Hill epizódot kapunk – a jogok ugye a Konami-nál vannak – esély azért van egy igazán jó horror játékra, akár a P.T. szellemi örököse képében. Ti örülnétek neki?

Annyi biztos, ha lesz demó, azt mindenképpen mentsétek a könyvtáratokba.

Még több a témában...

Ezek történtek a Summer Game Fest megnyitóján!

Héja Szabolcs

Holnap valami újdonságra számíthatunk a Kojima Productions háza táján?

Héja Szabolcs

Nem is olyan sokára érkezhet a Death Stranding Extended változata

Héja Szabolcs