Game from Wide Screen
Image default
NintendoPlayStationXbox

Kiszivárgott az egyik nagy fejlesztő E3-as műsora és egy új videó is a Far Cry 6 kapcsán

Valószínűleg most nem a Ubisoft volt érintett a dolgokban.

Úgy néz ki, nagyon mozgalmas és gamer hírekkel elég erősen tarkított hetet tudhatunk majd magunk előtt. Ahogy közeledik az E3, úgy kezdenek szépen a dolgok is kiszivárogni bizonyos előadásokról vagy játékokról. Most a legfrissebb információk szerint egy nagyobb fejlesztő teljes E3-as műsora kerülhetett ki a szabadba hamarabb, mint azt szerették volna. Az ilyen mértékű leak azért eléggé ritka még a nagy expo előtt is.

Hogy pontosan melyik ez a stúdió, azt még nem tudhatjuk, de bennfentes források a Square Enix-ről és a Nintendo-ról beszélnek. Igen, megbízható információk szerint mindkét nagy fejlesztőt érintette ez a dolog és már csak idő kérdése, mikor is fog majd a programokról többet tudni az internet népe is. Valószínűleg a héten még belefuthatunk majd ezekbe az információkba.

Nem csak ez áll előttünk azonban, hanem ha hihetünk a pletykáknak nagy dologra készül a Techland is a Dying Light 2-vel kapcsolatosan csütörtök este és pénteken láthatunk valamit a Far Cry 6-ból is. Az utóbbiról friss információ, hogy a világhálóra felkerült egy videó, ami valószínűleg a gyűjtői változat szobrocskáját mutatja be. Az előbbiről meg az terjed, hogy csütörtökön szintén egy gyűjtői változatot is megvillantanak majd, méghozzá a platina kiadást. Reméljük nemsokára kiderül, melyik fejlesztő műsora szivárgott ki idő előtt.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

Far Cry 6 teszt

Kévés Bence Mihály