Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Kiszivárgott a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ezúttal sem bírta ki a Ubisoft.

Sajnos mostanság nem nevezhető meglepőnek, hogy a Ubisoft friss bejelentései idő előtt kitudódnak. Sőt, lassan bravúrnak számítana, ha egy-egy cím titokban maradna a hivatalos prezentálásig. A ma esti Ubisoft Forward eseménytől vártuk a régóta pletykált Prince of Persia: The Sands of Time Remake bemutatását, azonban az orosz UPlay szolgáltatás lebuktatta a készülő projektet.

Az első jeleket a Ubisoft Instagram-fiókján szúrták ki a szemfüles felhasználók, ugyanis egy élő videó során látható volt a Prince of Persia: The Sands of Time logója egy háttérben kitűzött zászlón. Röviddel ezután az Amazon is listázta a PlayStation 4 és Xbox One változatokat, de ezek a tételek gyorsan törlésre is kerültek. A legbiztosabb pontnak azonban a UPlay oroszországi felületére kikerült adatlap tűnik. Itt egy pár másodperces teaser jelent meg a játék újrakevert változatáról, majd kicsivel később az itt látható kép is napvilágot látott.

Ezek után kétség sem fér a remake létezéséhez, de a hivatalos megerősítésre várnunk kell az esti gáláig. Reméljük, pár képsornál többet is mutat majd a játékból a francia stúdió.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs