Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Kínába kalauzol a Hitman 3 új előzetese

Lopakodás neonfényben.

A Square Enix Ltd. és az IO Interactive lerántotta a leplet a Hitman 3 egyik új helyszínéről Chongqingről. A kínai közlekedési csomópont esős, neonfényben úszó, üzletekkel és ételstandokkal teli, zsúfolt utcáira invitálja a 47-es ügynököt – számos titkot rejtve. Chongqing emellett az a helyszín, ami bemutatja a játék technológiájának fejlesztéseit és finomításait.
 
Az IO Interactive saját Glacier motorja által életre keltett epizód jobban fog kinézni, hangzani és futni, mint valaha, a fények, a tükröződések, az animációk és az MI fejlesztéseinek köszönhetően. Chongqing emellett teljes vízeffektusokat is tartalmazni fog olyan részletekkel, mint a 47-es ügynökön koppanó vízcseppek és az azok nyomán benedvesedő ruhája, ami újabb mélységet ad az élménynek.

Az újgenerációs konzolokon a Hitman 3 4K felbontásban és 60 FPS-sel fog futni HDR támogatással. A legújabb ’Under the Hood’ előzetes gördülékeny játékmenet pillanatokkal vegyítve mutatja be a vadonatúj helyszínt. Valamint az interakciós animációk és az MI finomításait, illetve a Glacier tömegtechnológiáját, ami egyszerre akár 300 NPC megjelenítésére képes egy helyszínen.
 
A játékosok továbbá a trilógia korábbi részeinek pályáit is átimportálhatják majd a játékba, ezzel több, mint 20 helyszínt hozva egy tető alá. A Hitman 3 keretében bemutatkozó minden renderelési, animációs és MI fejlesztés mind a három játékon keresztül élvezhető. Így a Hitman 3 a tökéletes hely a teljes World of Assassination trilógia átélésére.
 
A Hitman 3 2021. január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs