Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Két lemezen, rengeteg extrával érkezik a Cyberpunk 2077 dobozos kiadása

Megéri a lemezes változatot választani.

A Cyberpunk 2077 már jó ideje aranylemezre került, a lemezes változatok sokszorosítása pedig már javában zajlik. Az egyik szállítmányról készült, nemrégiben kiszivárogtatott képnek hála pedig megtudhatjuk, mi minden fog lapulni a várva-várt játék tokjában.

A legszembetűnőbb információ a dupla blu-ray lemez, ami az ígéreteket és az ambíciót elnézve nem is annyira meglepő. Óriási játék lesz a Cyberpunk, és ne feledjük, már be is van ígérve egy méretes első napos patch, úgyhogy érdemes lesz letörölni néhány nem használt címet a merevlemezünkről. A korongokon felül pedig minden földi jóval meg lesz pakolva a csomag, ami annyira nem is meglepő, ugyanis a The Witcher III doboza is rengeteg ajándékot rejtett magában. Kapunk egy útmutatót a játék világához, Night City városának térképét, matricákat, képeslapokat és digitális tartalmak feloldására szolgáló kódokat. Ez a bőséges adag pedig egy stílusos papírtokba csomagolva érkezik majd. Semmiképp nem lehet okunk tehát panaszra, már ami a körítést illeti, és reméljük, a játékban sem kell majd csalódnunk.

A Cyberpunk 2077 december 10-én érkezik (Most már tényleg. Ugye? Reméljük…) PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. A megjelenésig azonban nem pihen a csapat, legközelebb 19-én este, a Night City Wire sorozat következő részében hallhatunk a projektről.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs