Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Készülne egy másik Assassin’s Creed játék is?

Egy híresztelés szerint egyszerre két alkotás készül a sorozatból a Ubisoft háza táján.

Nem is olyan régen már jelentkeztünk egy Assassin’s Creed témájú cikkel, amely az idei év végére, esetlegesen a jövő év elejére tett egy új alkotás érkezését a sorozatban. Erről azt érdemes tudni, hogy minden bizonnyal a Ubisoft Sofia stúdiójában készül és a korszakként a százéves háború Franciaországát emlegetik, illetve hallhattuk még Oroszlánszívű Richárd páncélját is híresztelni, ami egy egész más helyre és időbe vinne el.

Úgy néz ki azonban, nem ez az egy készülő Assassin’s Creed alkotás. Egy 4Chan-es szivárogtatás ugyanis egészen más helyszínt jelöl meg, ráadásul azt is említi, hogy egyszerre készül a két mű. Az indiai szubkontinenst tette meg a játék helyéül. A hírek szerint egész India, Bangladesh továbbá Pakisztán egy része is a térképet fogja gyarapítani. A tervek szerint nagyobb szeretne lenni, mint a Valhalla játéktere (az Odyssey óta az ígéretekkel ellentétben nem zsugorodni látszanak ezek, hanem még nőnek is). 

Nagyjából a 17. századot jelölték meg az alkotás idősíkjául és valószínűleg benne lesz a Taj Mahal is. A két nagy frakció, amely egymással szemben fog állni a Brit Kelet-indiai Társaság és a Holland Kelet-indiai Társaság lesz. Nem tettek említést még a tengeri csatákról, de a leírást látva ez több mint valószínűtlen, hogy ez kimaradjon belőle. Egy teljesen megírt női főszereplőt kapunk majd és nem tudunk férfit még csak választani sem.

Valószínűleg a két alkotás közül ez fog később érkezni, hiszen a pletyka szerint már csak új generációs gépekre tervezik kiadni és nem lesz semmiképpen sem elérhető PS4-re és Xbox One-ra. Továbbá visszatér a vérdíj rendszer is, ha ilyet tűznek ki a fejedre a Mogul Birodalomban, akkor azt nem viszed át egy másik területre. Kíváncsiak vagyunk, tényleg két Assassin’s Creed játék készül-e jelenleg és valósak lehetnek-e ezek az információk.

Még több a témában...

Red Dead Redeption 2 élményt hozhat az új Assassin’s Creed

Héja Szabolcs

Úgy néz ki, ma meg is valósul a Bethesda üzlet

Héja Szabolcs

Újabb információk a rendhagyó Rainbow Six részről

Héja Szabolcs