Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Egészen érdekes dolgokat láthatunk a legújabb Battlefield előzeteséből.

A teljes digitalizáció korszakában nagyon keveset kell hagynunk manapság a képzeletünkre. Csak gondoljuk el, 150 éve említette valaki mondjuk Párizst és csak találgatni tudtunk milyen is, ha nem jártunk még ott. Jelenleg a modern technika miatt elég csak rákeresnünk a nevére és máris lehet látni teljes valójában. Bizonyos jogi szempontok miatt visszatértünk az elején említett módszerhez és ugyan mutatnak egy pár dolgot az előzetesből, azonban azt rajz formájában teszik.

A mostanában egészen megbízhatónak számító Tom Henderson választotta ezt a módját az információ átadásának, ugyanis ő már látta az előzetest, de természetesen még nem oszthatta azt meg velünk. Több képet is rajzolt belőle, az egyik egy szigetet, helikoptereket és vihart ábrázol. A helyszínét is lerajzolta, innen lehet következtetni, hogy az a szakasz Vietnámban vagy Hawaii-n játszódik.

Nagyon érdekes módja ez a bemutatásnak és még azt is el tudta mondani, hogy 1:35 mp lesz az előzetes, ha hozzáadjuk a korhatár-besorolást, akkor valamivel két perc fölött lesz a játékideje. Nem is kell már rá olyan sokat várni, szerinte és szinte biztosan el fogunk ámulni a látottakon. Újabb híreket közölt az új Call of Duty-ról is, azonban azok lesújtók. Szerinte a felépített népszerűsége miatt közel olyan sikeres lesz mindkét ősszel rajtoló játék, de az Activision már nem csinálhatja sokáig ezt, hiszen egy nagyon erős konkurenciát kap a Battlefield 6 személyében. Nem is olyan sokára minden egy picit tisztább lesz számunkra is…

Még több a témában...

Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield

Héja Szabolcs

Ezt már tényleg nehezen hisszük el az Xbox Game Pass kapcsán

Héja Szabolcs

Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?

Héja Szabolcs