Game from Wide Screen
Image default
Nintendo

Jövőre érkezik a Zelda Breath of The Wild folytatása!

Végre láthattuk a Nintendo legjobban várt alkotását is!

Rengeteg pletyka és hír érkezett már felőle, azonban eddig nem tudhattuk biztosra a dolgokat. A 2019-es E3-on történt bejelentés óta nem láthattunk igazából sokat az alkotásból, azonban azóta rengeteget haladt előre a fejlesztése, így végül egészen részletes bemutató videót láthattunk a Nintendo idei E3-as prezentációján, amely minden kétséget kizáróan elképesztően jól sikerült.

Az új előzetes azt mutatta be, ahogyan Link felemelkedik és meghódítja Hyrule magasságait. Később felfedezi a már sokak által ismert tájat közelebbről is. Fegyvereket is láthatunk benne, hiszen hozzáférése lesz egyfajta lángszóróhoz is és még egy ennél is érdekesebb dolgot is mutatnak. Egy vizes fegyvert, amely átjárást biztosít számára bizonyos szilárd objektumokon keresztül. Mondhatni úgy, ő is átfolyik rajta mint a víz.

Nem is kell már rá olyan sokat várnunk, hiszen már hivatalossá vált, hogy a 2022-es év folyamán ez is kiadásra kerül. Egészen erős lesz így a jövő esztendő, hiszen sorra jelentik be a jobbnál-jobb alkotásokat rá. Nem tudjuk azonban még mivel készül a Sony, hiszen az ő előadásukat még nem láthattuk. A pletykák szerint július 8-án kerül majd megrendezésre a következő State of Play és még az EA is adós a saját maga prezentációjával. Lassan-lassan úgy néz ki végül kilábalunk a pandémia által okozott galibából. 

Még több a témában...

Ne számítsunk se új Metro, se Saint Row részre a Koch Media prezentációjában

Héja Szabolcs

Kiszivárgott az egyik nagy fejlesztő E3-as műsora és egy új videó is a Far Cry 6 kapcsán

Héja Szabolcs

Egy osztrák áruház leleplezhette a Breath of The Wild 2 megjelenési dátumát

Héja Szabolcs