Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Jövőhéten végre menet közben is láthatjuk az új Resident Evil-t

Jövőhéten már igazi játékmenetet is láthatunk a következő horror játékukból.

A tegnapi nap folyamán volt pontosan egy olyan cikkünk, amiben arról tanakodtunk, melyik játékokat csúsztathatják a következő évre. Nem vettük bele a Resident Evil Village-t, ugyanis nagyon sok információ szerint ez már idén érkezni is fog. Ilyen hírek után következett még egy pozitív is, így a sok csúsztatás mellett, ugyanis a Capcom tájékoztatása szerint, egy hét múlva már többet tudhatunk az új horror alkotásról.

Közzétettek ugyanis egy rövidebb tweetet, amelyben sok-sok újdonságot ígértek a Resident Evil Village-hez. Többek között új információkat is el fognak árulni az alkotásról, ráadásul még mozgás közben is láthatjuk majd. Ez azért is annyira nagy látványosság, mert most fogjuk tudni először megnézni, milyen is lesz a játékmenet. Mindezek mellett egy új előzetest is kapunk majd a játékhoz és reményeink szerint megtudhatjuk végre, pontosan mikor is fog az érkezni.

Egészen sok dolog kiszivárgott már a játékról, így valószínűleg fogunk olyanokat is hallani, amit innen-onnan olvastunk már az idők során. Nem csak a Village-ről fog azonban szólni ez a műsor, ugyanis a Capcom tájékoztatása szerint hallhatunk majd még információt más projektjükről is a Resident Evil világából. Öveket becsatolni, kevesebb mint egy hét múlva végre sokkal többet fogunk majd tudni az egyik legnagyobb horror alkotásáról.

Még több a témában...

Ennyi helyet kell majd felszabadítanunk a Resident Evil Village-nek

Héja Szabolcs

Red Dead Redeption 2 élményt hozhat az új Assassin’s Creed

Héja Szabolcs

Különleges lesz a GTA V next-gen változata

Héja Szabolcs