Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Jó és rossz hírek is érkeztek Dragon Age 4 felől

Hamarosan talán megláthatjuk mire számíthatunk.

Bizonyára sokan vannak, akik lélegzetvisszafojtva várják a Dragon Age 4 érkezését és közben kicsit aggódva követik az utóbbi időben a BioWare körül zajló botrányokat. A legutolsó Mass Effect finoman szólva nem éppen úgy sült el, ahogy azt a fejlesztő és kiadásért felelős Electronic Arts elképzelte és az Anthem is óriási gondokkal küzdött a kiadása után.

Mindezek fényében talán nem éppen a legjobb jel, hogy most két jelentős szakember is távozik a Dragon Age 4 fejlesztői csapatából. Casey Hudson a BioWare ügyvezető igazgatója ráadásul nem először van ebben a cipőben, egyszer már otthagyta a kanadai céget, három éve tért vissza. A másik távozó pedig Mark Darrah, a Dragon Age 4 executive producere, ő több mint 20 esztendeje dolgozott már a cégnél. Nem új jelenség sajnos a BioWare részéről, hogy fontos munkaerőt veszít el, az elmúlt években távozott már a kreatív igazgató Mike Laidlaw és az egyik vezető forgatókönyvíró David Gaider is.

A két mostani távozó nem indokolta a döntését, mindketten arról beszéltek hogy nehéz dolguk volt, de talán a legjobb időpont ez a változásra. Az Electronic Arts nem győzi hangsúlyozni, hogy a projekt nincs törölve, változatlanul folyik a fejlesztése és ezt támasztja alá a másik (jobb) hír is, miszerint hamarosan láthatjuk is.

Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája ugyanis bejelentette, hogy a Dragon Age 4 jelen lesz a közelgő showban. Hogy a “special look” egészen pontosan mit takar és kapunk-e egy rendes trailert, azt egyelőre nem tudni, de talán megnyugtató híreket kapunk végre a projektről a péntek hajnalban zajló műsorból.

Még több a témában...

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

Nem is olyan sokára bemutatkozik az idei Battlefield

Héja Szabolcs

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Héja Szabolcs