Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Játszható karakter lesz a Ratchet & Clank: Rift Apart női szereplője

Lombaxok, gyülekező!

A múlt heti Sony gálán, ahol a fő attrakció a PlayStation 5 leleplezése volt, azt is megtudtuk, hogy az Insomniac Games legendás párosa, Ratchet és Clank is visszatér az új generáción. A sorozat 2016 óta pihen, annak ellenére, hogy a legutóbbi epizód, az alcím nélküli Ratchet & Clank kritikai siker volt, és a rajongók is nagyon szerették.

A frissen bejelentett játék, a Ratchet & Clank: Rift Apart előzetesén felfedezhettük a klasszikus gameplay elemeket, érezhettük a megszokott hangulatot, majd az utolsó képsorokban olyat láthattunk, amire nem számítottunk: egy női Lombaxot.

Ahogy azt a fejlesztők hivatalos Twitter fiókjukon megerősítették, a trailer végén látható női karakter ugyanabba a fajba tartozik, amelybe Ratchet is, viszont egy másik dimenzióból érkezett. Az igazán fontos információ azonban arra vonatkozik, hogy az egyelőre nem nevesített szereplő játszható is lesz. Egyelőre nem tudni, hogy milyen arányban, könnyen elképzelhető az is, hogy főszereplőként csatlakozik a megszokott csapathoz, de egy-egy önálló szegmens idejére is izgalmas lehet átvenni fölötte az irányítást.

A Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5-re érkezik, de még nem tudjuk mikor. Mivel a másik Insomniac cím az új konzol premierjével együtt várható, ezért alighanem ennek a megjelenése már inkább 2021 elején lehet esedékes leghamarabb, de talán kapunk egy hivatalos bejelentést is az elkövetkező hónapokban.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs