Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Jack Black csatornáján élesben mozog a Psychonauts 2

De ha ez nem elég, Black még énekel is.

Jack Black pillanatok alatt milliós követőtáborra tett szert, amikor elindította JablinskiGames nevű gaming csatornáját. Most pedig egy kifejezetten izgalmas exkluzív videóval jelentkezett, ahol a széles körben imádott Psychonauts folytatását próbálta ki.

Jack Black szerepe azonban nem csak ennyi a történetben, ő ugyanis a szinkronhangja annak a fénycsóvának, amely a főhőst, Razputin „Raz” Aquatot segíti. Ezen felül különböző betétdalok feléneklésével is hozzájárult a fejlesztéshez, tehetségét a videó elején meg is csillogtatja.

A játék nagyjából három percen át fut élesben, de ennyiből is látható, hogy játékmenet tekintetében méltó marad az első részhez. A logikai feladványok és a platformer elemek maradnak a központban, miközben a világ legalább olyan színes és mókás marad, mint legutóbb.

Ha minden a terv szerint halad, a Psychonauts 2 valamikor 2021 folyamán érkezik, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ezen felül tudjuk még, hogy Xbox Series X-re is portolni fogják, illetve a Microsoft platformjain a Game Pass kínálatába is bekerül.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs