Game from Wide Screen
Image default
BRÉKINGPlayStationXbox

Itt vannak az első képkockák az Elden Ring játékmenetéből!

Nem hivatalos forrásból, de mozgás közben is láthatjuk a játékot!

Valószínűleg nem is olyan sokára végre megláthatjuk a régóta várt Elden Ring előzetesünket esetleges játékmenettel fűszerezve. A mostani történések alapján ez a dátum sokkal előbb lesz, mint eddig gondoltuk volna. Akár már a mai nap folyamán bepillantást nyerhetünk a From Software legújabb játékába, hiszen ennek már egy pár részlete ki is szivárgott az internetre.

A külföldi sajtó képviselői között szinte mindenhol ezekbe a képsorokba lehet belefutni, igaz nem túl jó minőségűek és nem igazán hosszúak, de most először pillanthatunk bele milyen világ is lesz Geroge R.R. Martin új alkotása. A sok jó hír mellé azonban sajnos egy rosszabbat is kell közölnünk, ami az eddigi szivárgásokat tekintve ugyancsak elég nagy valóságalappal bírhat.

A VGC-nek sikerült beszélnie egy, a játékhoz egészen közel helyezkedő emberrel, aki azt árulta el, hogy nagyon rosszul halad a fejlesztés a pandémia miatt. Japán nem volt felkészülve a távmunkára és ezért a From Software is a kelleténél sokkal lassabb ütemben tud csak haladni az alkotással. Nagyon könnyen átcsúszhat ez az egész a 2022-es évre. Nem tudjuk mennyi igaz belőle, hiszen a korábbi beszámolók alapján már csak a finomhangolás volt hátra és érkezhetett is volna az új Souls-like játék. Mindenesetre itt vannak az első képkocák!

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs