Game from Wide Screen
Image default
PC

Itt az ingyenes Gears POP!

A mai második ingyenes játék ajánlatunk is megérkezett, amelyik egy igazán híres univerzumba fog elkalauzolni.

A mai második ingyenes játék ajánlatunk is megérkezett, amelyik egy igazán híres univerzumba fog elkalauzolni.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nem is olyan sokára, pontosabban szeptember elejére érkezni fog az egyik leginkább durva játék a konzolos alkotások történetében. A cím egyik legnagyobb húzóereje a végtelen brutalitás, amellyel (és a lanceren található láncfűrész segítségével) el tudjuk intézni szinte az összes elő létformát. Igen, innen már ki lehetett találni, a Gears of Wars (most már csak Gears) világában fog ez az alkotás is játszódni. Illetve annyira nem is.

A brutalitásáról híres széria egy kicsit (sokkal) lágyabb vizekre evez a Gears POP!-al, amelyik IOS-re és Androidra lesz főképpen elérhető, azonban aki nem szívleli az ilyenféle játékot, az számítógépen is nekiláthat. Ez az igazán megnyerő koncepció a nagyfejű figuráiról ismert Funko és a Gears of War együttműködéséből születhetett meg. Lehet gyűjteni az eredeti játékokból már jól ismert karaktereket sőt, még harcoltathatjuk is őket.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Akinek nem elég a gyűjtés és a harcoltatás, az még fejlesztheti is a kis figurákat, hogy PvP-ben sikeresebb legyen ezáltal. Nem mehetünk el még az mellet a tény mellett, hogy elérhető a cross-platform mentés. Tehát, ha elkezdünk játszani a számítógépünkön majd később mobilon folytatnánk, nyugodtan megtehetjük. A Gears POP! a mai nappal vált elérhetővé IOS-re, Andorid-ra és PC-re.

Még több a témában...

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs

Találkozz Dohalimmal és Kisarával a Tales of Aries új előzetesében

Héja Szabolcs