Game from Wide Screen
Image default
PlayStation Xbox

Itt a nagy nyári frissítés a Just Cauase 4-hez

Megérkezik Rico legújabb kalandjának egy eléggé tartalmas frissítése, amely természetfeletti dolgokat is belecsempész.

Megérkezik Rico legújabb kalandjának egy eléggé tartalmas frissítése, amely természetfeletti dolgokat is belecsempész.

Ahogy természetfeletti lények szállják meg Solis városait és fertőzik meg a lakókat, kizárólag Rico mentheti meg a napot a Los Demonios kiegészítőben, ami mától elérhető a Gold Edition és Season Pass tulajdonosok, 2019. július 3-tól pedig mindenki számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Egy parazitaszerű fertőzés kezd elterjedni Solis-szerte, terrorizálva a lakókat és megtámadva bárkit, aki csak az útjába kerül. A Los Demonios még a legtapasztaltabb akcióhősöket is garantáltan próbára teszi, így Riconak minden rendelkezésére álló eszközt és képességet be kell vetnie a hátborzongató új fenyegetéssel szemben, hogy véglegesen véget vessen ennek a démoni inváziónak, mielőtt még túl késő lenne.

Az ingyenes Free Challenges új módokat nyit meg a játékra a Just Cause 4 nyílt sandbox világában. A játékosok minden hónapban Rico határait feszegető, ötletes új kihívásokat és próbákat teljesítve nyerhetnek kozmetikai jutalmakat szárnyas ruhájukhoz és ejtőernyőjükhöz. Forgasd vissza az idő kerekét a Just Cause 2 Rico kosztümmel, ami minden játékos számára ingyenesen elérhető a testreszabási menüből. Vágj vissza stílusosan a Black Hand seregeinek a Black Market kínálatából elérhető Toy Vehicles csomaggal! A miniatűr tankkal, csónakkal és vadászgéppel fergeteges pusztítást végezhetsz, valamint emelheted új szintre a Just Cause 4 robbanékony akcióját és mindent felülmúló felfordulását, amire a Black Hand is a maga játékjárműveivel fog válaszolni. Bővítsd lenyűgöző járműveid gyűjteményét, valamint egészítsd ki őrületes új képességekkel és pusztító erőkkel arzenálod a Black Market minden hónapban frissülő új prémium csomagjaival!

„A JUST CAUSE 4 hatalmas Spring Update frissítését követően szerettünk volna még több remek új tartalmat adni játékosainknak. A Trials, Toys & Terror frissítés újabb játékelemekkel, kihívásokkal, lenyűgöző felszerelésekkel és számos más indokkal várja a játékosokat a visszatérésre a nyílt világú sandbox akcióba egész évben.”

 – Mondta Victoria Setian az Avalache stúdió Senior Producere. Még a veterán játékosoknak is a legjobb formájukat kell hozniuk, ha szeretnének felülkerekedni a démoni erőkön, és megmenteni Solis lakóit a teljes pusztulástól. Készítsd elő fegyvereidet és elmédet, a Los Demonios ugyanis egy izzasztó élmény lesz, amit nem fognak egyhamar elfelejteni a Just Cause játékosok – tudtuk meg a játék hazai forgalmazójától.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs