Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Itt a Call of Duty: Warzone!

Fegyverbe emberek, a Warzone-nal megérkezett a Battle Royale a Call of Duty-ba.

Fegyverbe emberek, a Warzone-nal megérkezett a Battle Royale a Call of Duty-ba.

Eddig szemeztetek a Battle Royale-lal, de nem tetszett a körítés és mellé még bírjátok is a Call of Duty pörgős játékmenetét? Akkor imáitok meghallgatásra kerültek, ugyanis a tegnapi napon megérkezett a Warzone, ahol legyalulhatjátok egymást egy kezdetben hatalmas, majd folyamatosan szűkülő pályán.

Először is szögezzük le, hogy a játék teljesen ingyenesen elérhető PC-n, Xbox One-on és PS4-en is. A Battle Royale módban egyidejűleg 150 játékos eshet egymásnak platformtól függetlenül. A cross-platform opciót bármikor ki is kapcsolhatjuk.

A BR mellett beépítésre került egy Plunder elnevezésű játékmód is, melyben a pénzgyűjtésen és különböző feladatok megoldásán van a hangsúly, szintén a sorozatra jellemző vérmérséklettel.

Nagy újítás az eddig látott Battle Royale stílusú játékokhoz, hogy az első halál után egy gulágra kerülünk, ahol egy hasonlóan járt társunkkal vívhatunk, egy az egy elleni harcot. Így a győztes kap egy második esélyt az eddigi legnagyobb CoD térképen. Találkozunk a csatatéren!

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

Megérkezett a 120 FPS-es üzemmód is a Call of Duty Warzone PlayStation 5-ös változatába!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs