Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Ismét a második világégést dolgozza fel az új Call of Duty?

Pár pletyka szerint ismét a második világháború borzalmait élhetjük majd át.

Nem igazán volt meglepetés, amikor megtudtuk, hogy bizony idén is fog érkezni egy újabb Call of Duty. Szinte már éves hagyomány ez, az Activision legjobban menő szériája és nem győzik ütni a vasat, amíg meleg. A Warzone az egyik leginkább keresett játék jelenleg és elképesztően nagy bevételeket hoz a stúdiónak. Az üzleti terv tehát manapság már azon alapul, hogy évente bizonyos Call of Duty részeket adnak ki, amelyek leginkább az egyjátékos élményért felelnek, míg egy kicsit később, az adott témára rendezik át az online játszóteret is.

Az idei rész fejlesztői megnevezésében több szivárogtatás egyetért. Ezek szerint a 2021-es Call of Duty a Sledgehammer Games nevéhez lesz majd köthető. A történelemben való elhelyezkedésén azonban nincsen ekkora egyetértés. Egy ideig inkább az 1950-es évek és vele együtt a Vietnami háború volt a népszerűbb, azonban most több egészen megbízható belsős szerint a második világháború lesz majd a nyerő.

Mindenesetre az biztosnak látszik, hogy megint megyünk vissza a múltba. Ez nagyon örvendetes, hiszen talán a legjobb játékok a szériából mind valamelyik híres háború során játszódtak. Természetesen ízlések és pofonok, de az első két rész legendájához nem férhet kétség. Reméljük visszatérnek a háborút több oldalról bevezető narratívához és megint egy egészen jól összerakott sztorit láthatunk, ami aztán később valamilyen szinten átültetésbe kerül a Warzone-ba is.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs