Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Inside Xbox összefoglaló

Lessünk bele miről is volt szó ezúttal az Inside Xbox-on.

Lessünk bele miről is volt szó ezúttal az Inside Xbox-on.

Ahogy azt már tegnap megírtuk nektek, a Microsoft idén még nem tartott Inside Xbox rendezvényt, de így áprilisra a jég végre megtört és egy rendhagyó eseménnyel készültek. A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az egész stáb az otthonából vezényelte le a show-t, ezzel is biztatva a játékosokat az otthon maradásra. A teljes adás alább, egyben megtekinthető.

Ahogy azt már megszokhattátok, a nagyobb dolgokról ejtünk néhány szót külön-külön is. Többek között kaptunk új trailer-t az Obsidian korábban már bejelentett Grounded című miniatürizált cuccához. Végre kiderült a megjelenés dátuma is, ami 2020. július 28.

Természetesen helyt kapott egy blokkban az Xbox Series X technikai bemutatása is. Jason Ronald szerint olyan szinten hasít a konzol, ha egyszer kipróbáljuk már nem akarunk visszatérni a korábbi generációkhoz. Erős marketing szöveg, majd meglátjuk ebből mi válik valóra.

A Gears Tactics dizájnrendezője az új játékukon keresztül bemutatta nekünk, hogyan terjesztik ki a Gears univerzumot. A cucc nagyon tökös, mint azt a franchise-tól elvárjuk és ami igazi örömhír: nem lesz sem lootbox, sem mikrotranzakció.

Game Pass előfizetőknek igazán jó hír, hogy érkezik a Yakuza Kiwami, mely a 2005-ös első rész tejesen felújított változata. Xbox-on most először nyílik lehetőségünk játszani.

Végezetül lessetek meg néhány percet az exkluzív, The Last Campfire című cuccból, mely tényleg ígéretesnek tűnik. Steve Burgens, vezető dizájner a narrátorunk, aki elárul néhány érdekes dolgot is a játék készítésének motivációjáról.

Még több a témában...

Monster Hunter kollaboráció a Monster Hunter World: Iceborne világában

Fonyódi Dávid

Kínába kalauzol a Hitman 3 új előzetese

Fonyódi Dávid

BEMUTATÓ: NBA 2K21 az eddigi legerősebb konzolokon

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat