Game from Wide Screen
Image default
Nintendo

Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix

Kávézz a kedvenc Pokémonoddal!

A tegnapi Pokémon Presents stream egyik bejelentése az ingyenesen játszható Pokémon Café Mix volt, tárgyorientált mikrotranzakciókkal kiegészítve. A cucc egy érintős puzzle játék lesz, melynek során Pokémon ikonokat kell összekapcsolnunk a puzzle-ök megoldásához. Mindezt egy hangulatos kávézó tematikája köré felépítve, Pokémonok társaságában tehetjük meg.

A minél sikeresebb előrehaladásunk függvényében új Pokémonokat és új tételeket vehetünk fel virtuális kávézónk kínálatába. Csapatunk minden tagja rendelkezik egy egyedi Café Skill képességekkel, mely nagy segítség lesz a feladatok megoldása során. Előrelépésünk során egyre nagyobb csapattal és egyre nagyobb kínálattal lesz lehetőségünk dolgozni, így kávézónk is növekedni fog, újabbnál újabb vendégeket becsábítva.

A Pokémon Café Mix 2020. június 23-án jelenik meg Nintendo Switch-re, Android és iOS platformokra. Ha már a mobil platformoknál tartunk, a stream során bemutattak egy aranyos kis applikációt, ami a szülőknek lehet nagy segítség a Pokémon franchise-on keresztül, ez nem más mint a Pokémon Smile. Az app, a kiterjesztett valóság (AR) segítségével veszi rá és ösztönzi a helyes és alapos fogmosásra a lurkókat. Remek ötlet, lessétek meg alább a kedvcsinálót.

Még több a témában...

Jövőre érkezik a Zelda Breath of The Wild folytatása!

Héja Szabolcs

Ne számítsunk se új Metro, se Saint Row részre a Koch Media prezentációjában

Héja Szabolcs

Kiszivárgott az egyik nagy fejlesztő E3-as műsora és egy új videó is a Far Cry 6 kapcsán

Héja Szabolcs