Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Ingyenes hétvégék a Battlefield V-ben

A Dice most egy pár hétvégén keresztül ingyenesen használhatóvá teszi a legújabb második világháborús játékát.

A Dice most egy pár hétvégén keresztül ingyenesen használhatóvá teszi a legújabb második világháborús játékát.

Igazán vegyes a Battlefield V megítélése, azonban alapjában véve nem egy rossz játék, szóval ez a lehetőség kihagyhatatlan. Persze ehhez szükségünk van egy megfelelően jó PC-re és egy Origin kliensre a masinán. Október 10-étől kezdve egészen október 27-éig élvezhetjük a második világháborús akciót kisebb megszakításokkal. Minden héten csütörtökön kezdődik és vasárnap ér végét az akció. Aki elég ügyes és elszánt egészen menő eszközöket is össze tud szedni.

Nézzük mikor mit lehet kipróbálni:

Első hétvége (október 10-13)

Rush. Ez egy klasszikus Battlefield mód, amelyet már oly sokan ismerhettek. Az egyik csapat támad, még a másik csapat védi az objektumokat, amelyek ki vannak jelölve. Változik a harctér is közben, még mindig nagyon izgalmas.

Második hétvége (október 17-20)

Infarty-Focused Conquest. Ez szintén egy már jól ismert mód, az előbbinél kisebb térképekkel sok-sok elfoglalandó céllal, amelyek ráadásul kisebb csoportos gyalogságra vannak tervezve.

Harmadik hétvége (október 24-27)

Grand Operations. Ez egy igazi háború, amely több fordulóból áll és minden fegyvert be lehet vetni a másik ellen a győzelem érdekében. Sok-sok új helyszínt lehet megismerni és olyan módokat is kapunk a fordulókon át, mint: Airborne, Frontlines, Breakthrough vagy a Final Stand.

Akinek megtetszik a játék az igazán örülhet, hiszen a haladást tovább lehet vinni az egész játékba, ráadásul még nagy kedvezményeket is kaphatunk most az alkotás árából.

 

 

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs