Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Ilyen lesz a Cyberpunk 2077 magyarul

A PlayStation változatokba is beleleshetünk.

Túl vagyunk a két új generációs konzol megjelenésén, lassan elérkezünk(?) az őszi szezon utolsó nagy durranásához is – hamarosan érkezik a Cyberpunk 2077. A december 10-i megjelenésig szinte már féllábon is kibírható a helyzet, de szerencsére továbbra is érkeznek anyagok a játékból, hogy az érdeklődő játékosoknak ne teljen eseménytelenül a várakozás.

A múltkorában az Xbox konzolok mutatták meg, hogy miképp fut rajtuk a játék, ezért most úgy illik, hogy PlayStation fronton is kapjunk egy hasonló ízelítőt. PS4 Pro-n és PS5-ön is megcsodálhatjuk a Cyberpunk 2077-et az alábbi videón, de azt fontos megjegyezni, hogy az utóbbi még nem a dedikált új generációs változat, hanem ami visszafelé kompatibilitás révén megy majd rajta.

Ha pedig már a kompatibilitás szóba jött, hivatalos útmutatót dobott be a CD Projekt RED a köztudatba, hogy miképp is tudjuk majd az előző generációs mentéseinket átvinni az új konzolra, ha PS5-öt vagy Xbox Series masinát vásárolunk.

No és ez még mindig nem minden. Ugyanis a Cyberpunk 2077 teljesen magyar nyelvre lokalizáltan jelenik majd meg. Nem csak feliratokat kapunk tehát, hanem a UI is magyarítva lesz, így aki szeretne elmerülni ebben az izgalmas világban, annak a nyelvi korlát sem jelenthet majd akadályt.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs