Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Hét percen át mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Nem lesz panasz a hangulatra.

Tavaly augusztusban indult útjára az Until Dawn fejlesztőinek legfrissebb projektje, a The Dark Pictures antológia. Az eredeti terv az volt, hogy a Supermassive Games a közös cím alatt különálló, az átlagosnál rövidebb hosszúságú túlélőhorror történeteket prezentál majd. Ezek sorát a tavaly megjelent Men of Medan nyitotta meg, amely kisebb hibái és rövidsége ellenére sikerrel vette az akadályokat, azonban a megjelenést követően nagy csend övezte a folytatások kérdését.

A Little Hope azóta többször életjelet adott magáról, kaptunk már előzetest is korábban, azonban most először látható éles gameplay felvételeken a játék. A Bandai Namco által közzétett, nagyjából hét perces anyagból tisztán látszik, hogy a Man of Medan játékmenete és hátborzongató hangulata itt is jelen lesz. Megismerhetjük a főszereplők csapatát, akik a hivatalos szinopszis szerint főiskolai barátok. Tanárukkal együtt buszbalesetet szenvednek, és Little Hope ködös, elhagyatott városkájában találják magukat. Ahogy az lenni szokott a hasonló történetekben, a település nem tartogat sok jót az idegenek számára.

A The Dark Pictures: Little Hope augusztusban érkezett volna, de a fejlesztők jelezték, hogy nem állnak készen a megjelenésre. A halasztás pontos mértéke egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy még idén ősszel megkapjuk, PS4, Xbox One és PC platformokra.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs