Game from Wide Screen
Image default
PC Xbox

Gyűrűk Ura játék készülhet az Arkane gondozásában?

Az Indiana Jones után további következtetésekre adhat okot Todd Howard hátsó polca.

Mindannyian tudhatjuk, mennyire zseniális alkotásokat tett le a polcra az Arkane a Dishonored játékokkal. Mind a kreatív, mind a technikai megvalósítása nem igazán hagyott maga után kivetnivalót. Besegítettek nemrég a Wolfenstein Youngblood-ba is, amely bár maradandót nem alkotott, de a pályastruktúrái így is kiválók voltak.

Most egy LinkedIn profilból derült ki, hogy a stúdió egy még be nem jelentett fantasy alkotáson ügyködik. Úgy néz ki egy senior vfx művész lőtte el hamarabb a poént, mint kellett volna. De mi is lehet ez az alkotás amin dolgozik? Következzen egy érdekes, tisztán spekuláló okfejtés.

Elsőre mindenki a Dishonored 3-at mondaná, hiszen sikeres is volt a játék és remekül illene a portfolioba. Nem is olyan régen, amikor Todd Howard nyilatkozott a Bethesda Microsoft általi felvásárlása körül már tudjuk, hogy a háttérben elpromózta az egyik készülő alkotást. A bal oldalon ugyanis mögötte volt található pár ereklye, melyek az első Indiana Jones filmre utaltak. Azóta már tudhatjuk, készül is ez a játék.

Nem csak a bal oldalán voltak azonban elhelyezve dolgok a polcon. A jobb oldalon, ha jobban megfigyeljük két specifikus könyv van összehelyezve. Ezek pedig A Gyűrűk Ura és A Hobbit. Természetesen itt gyorsan hozzá kell fűznünk, hogy Todd hatalmas Tolkien rajongó, azonban szinte már gyanúsan összecsengene a két információ. Epekedve várjuk, hogy új hírek fussanak be és esetlegesen végre kapjunk egy friss és jó Gyűrűk Ura játékot a Gollum és az Amazon-nál készülő MMO mellett.

Még több a témában...

Mi történik a Call of Duty Warzone térképén?

Héja Szabolcs

Nemsokára megjelenik a mindenki által játszható Resident Evil Village demo is

Héja Szabolcs

Újabb hét, újabb Assassin’s Creed pletyka

Héja Szabolcs