Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Giancarlo Esposito lehet az új Far Cry játék sztárja?

A népszerű színész egy interjúban csacsogott idő előtt, amit gyorsan töröltek is.

Giancarlo Esposito neve (de fizimiskája mindenképp) ismerős lehet, aki követi napjaink filmjeit, sorozatait. A színész rengeteg szerepet eljátszott az elmúlt harminc esztendőben, szerepeit felsorolni nem egy perces feladat, de az átlag néző legutóbb Better Call Saul vagy a The Mandalorian epizódjaiból emlékezhet rá leginkább.

A nap kétségkívül legszaftosabb pletykája viszont nem kevesebbet állít, minthogy videojátékban fog nemsokára debütálni. A hírt a Gamereactor szellőztette meg, egy Collider interjúra hivatkozva (jelen pillanatban már egyik sem elérhető). Esposito az anyagban állítólag arról mesélt, hogy nemsokára egy olyan szerepe lesz, amely egészen új típusú színészetet kíván meg. A Gamereactor saját forrásra hivatkozva egyenesen kijelentette, hogy ez nem is lehet más, mint a közelgő új Far Cry, amit számosítottak is, hatodik részként.

Hogy a dolog igaz-e vagy sem, azt természetesen egy hivatalos bejelentésig nem fogjuk megtudni, mindenesetre némi hitelt adhat, hogy két nevesebb lap a forrás, nem holmi mindentudó influenszerek. A színész eddig nem dolgozott ilyen produkciókban, mindössze a Payday 2 egy élőszereplős rövidfilmjében szerepelt, valamint a Destiny egyik reklámjában. Hogy valóban közeleg-e az áttörés, azt hamarosan megtudhatjuk, hiszen a francia kiadó épp jövő hétre (július 12) tervezi a Ubisoft Forward című, E3-t helyettesítő beharangozó eseményét.

Még több a témában...

A Prince of Persia remake volt a Ubisoft műsorának sztárja

Sinka Tamás

Kiszivárgott a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Szarka Roland

A jövő heti Ubisoft Forwardban mutatkozhat be az új Prince of Persia?

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat