Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation

[GC 2020] Ilyen lesz a Fall Guys második szezonja

Irány a sötét középkor!

Kicsivel több, mint egy hónap telt csak el a megjelenés óta, a Fall Guys: Ultimate Knockout mögött álló Mediatonic azonban máris készen áll a következő szezon rajtjára. A Gamescom 2020 nyitónapjának keretein belül nyerhettünk betekintést a hamarosan érkező újdonságokba. Mindezek előtt azonban Joe Welsh, a játék vezető tervezője megköszönte az elképesztő mértékű támogatást, amit kaptak a közönségtől. Bevallotta, nem számítottak ekkora sikerre, és külön köszönetet mondott a beérkezett visszajelzésekért és rajongói munkákért.

A második szezon fő témája nem más lesz, mint a fantasy elemekkel dúsított középkor. Minden újdonság tematikusan kapcsolódni fog a kijelölt témakörhöz, márpedig új tartalommal bőven készült a csapat. A frissen kiadott előzetesben hat új pályát figyelhetünk meg, melyek között lesz olyan is, amely teljesen új játékmódot hoz magával. A már megszokott feladatokat is áthelyezik a lovagkori környezetbe, bástyák és tornyok díszítik az arénák határait minden esetben.

Új kosztümök is elérhetőek lesznek, részben a boltból vásárolható formában, részben a Season Progress által feloldható extraként. Láthattunk lovagot, vikinget, sárkányt, boszorkányt és mágust is, de valószínűleg nem lőtték el az összes meglepetést rögtön a beharangozáskor. Gameplay felvételeket is mutattak az új körítésben, és az már most látszik, hogy legalább olyan jó móka marad a Fall Guys, mint eddig.

Még több a témában...

Halloweeni horror válogatás

Fonyódi Dávid

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megkapja a Spider-Man: Into the Spider-Verse gúnyát

Sinka Tamás

TESZT: Watch Dogs: Legion

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat