Game from Wide Screen
Image default
Játékok

[Gamescom 2019] Nézzük mit tudunk a Humankindról!

A Gamescomon az Opening Night keretein belül bemutatott stratégiai játékról tudhattunk meg most egy pár információt.

A Gamescomon az Opening Night keretein belül bemutatott stratégiai játékról tudhattunk meg most egy pár információt.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mi lenne, ha újraírhatnád az emberiség történelmének teljes narratíváját? Hogyan változtatnák meg az emberiség sorsát? Ezek a kérdések állnak az Amplitude és a SEGA legújabb, hihetetlenül ambiciózus történelmi, körökre osztott stratégiai játéka, a Humankind középpontjában, melyben a neolit korszakból egészen a modern időkig vezetheted népedet, más-más kultúrákat keverve a különböző korszakokon áthaladva, hogy megalkosd saját egyedi civilizációd.

„A Humankind az igazi szerelemgyerekünk” – mondta Romain de Waubert, Chief Creative Officer, Amplitude Studios. „Az Amplitude Studios ennek a játéknak a megalkotására jött létre, és minden korábbi játékunk ezt a pillanatot vezette fel. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk a közösséggel, mi volt az Amplitude szívében az első naptól kezdve.”

Nézzünk akkor egy pár fontos dolgot a játékról, amit eddig nem tudhattunk:

  • 1 millió civilizáció: Alkosd meg saját egyedi civilizációdat az emberiség örökségének 60 különböző történelmi kultúráját kombinálva. Kezdj az ősi Egyiptommal, majd fejlődj tovább rómaiakká, khmerekké, vagy akár vikingekké – a döntés a tiéd. Mindegyik kultúra saját különleges játékmeneti rétegével, a lehetőségek száma közel végtelen.
  • Több mint történelem, ez a te történeted: Nézz szembe valódi történelmi eseményekkel és alakokkal, tegyél jelentős tudományos felfedezéseket, és látogasd meg a világ csodáit. Alakítsd néped hitét és konfrontálódj más játékosokkal. Minden döntésed tovább színesíti történeted.
  • Az utókor szemében: Az út fontosabb, mint maga a célállomás. A hírnév egy új és összefogó győzelmi feltétel. Minden nagy tetted, minden morális döntésed, minden megnyert csatád tovább növeli hírneved, és tartós hatást gyakorol a világra. A játékban a legnagyobb hírnevű játékos nyer.
  • Egy taktikus világ: Mutasd meg taktikai képességeidet a domborzati viszonyok, városépítés, teljesen taktikus összecsapások és háborús eszközök elsajátításával. Válassz magaslati helyet városodnak, hogy nehezebben ostromolható legyen. Helyezd íjászaidat az erdőbe, hogy elkerüld a rohamozó lovasságot. Hívd segítségül szövetségeseidet és változtasd az epikus összecsapásokat többszemélyes világháborúvá!

A Humankind a 2020-as év folyamán fog valamikor megjelenni.

 

Még több a témában...

Mi a helyzet a Microsoft és a SEGA között?

Héja Szabolcs

TESZT: Football Manager 2021

Szarka Roland

Hozni fogja a 60 FPS-t a Yakuza: Like a Dragon, ez egy friss gameplayen látható is

Szarka Roland