Game from Wide Screen
Image default
Nintendo PC PlayStation Xbox

Folytatódik a Mortal Kombat 11 története

Sztori dlc érkezik a Mortal Kombat 11-hez.

Sztori dlc érkezik a Mortal Kombat 11-hez.

Márciusban érkezett meg Spawn, mint új harcos a 2019-es D.I.C.E. Awards Fighting Game of the Year díjának nyertese, és a sorozat történetének eddigi legsikeresebb játéka, a nagysikerű Mortal Kombat 11-be, erre már prezentálják is a játék, új Aftermath című kiegészítőjét. A díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett, és 2020. május 26-án először digitálisan megjelenő kiegészítő a kritikusok által elismert sztori kampányt vadonatúj, bizalom és árulás köré épülő filmszerű narratívával terjeszti ki.

Az epikus saga folytatódik a sztori dlc keretében. A Tűz Isten Liu Kang, az idő új ura és Earthrealm védelmezője arra kényszerül, hogy valószínűtlen szövetségesek és ismerős ellenfelek segítségére sietve újraírja a történelmet, hogy ezzel megváltoztassa az egyensúlytól függő két világ sorsát. A széles karakterkínálatot bővítve a kiegészítővel olyan harcosok is visszatérnek, mint Fujin, a Szél Istene, aki az Earthrealm védelmezőjeként szolgál testvére Raiden mellett. Valamint Sheeva, az ősi Shokan faj négykarú, félig ember félig sárkány királynője. A sorozat történetében először a csúcstechnológiás kibernetikus rendőrtiszt, RoboCop is csatlakozik a küzdelemhez a Mortal Kombat népszerű vendégharcosainak sorát erősítve. RoboCop hangja és kinézete a népszerű karaktert az eredeti „RoboCop” (1987) és folytatása, a „RoboCop 2” (1990) filmekben alakító színész, Peter Weller mintájára készült.

Az Aftermath három később elérhető karakter kosztüm csomagot is tartalmazni fog. Emellett minden játékos hozzáférést kap majd pár új pályához is, mint a visszatérő Klassic Dead Pool és a Soul Chamber. A pályákhoz olyan új funkciók is társulnak, mint az ellenfél elpusztítására a környezetet használó Stage Fatality, valamint az ellenséget egy kis kedvességgel leterítő Friendship. Ezek az újdonságokat egy ingyenes frissítés részeként lesznek elérhetők a Mortal Kombat 11: Aftermath megjelenésekor.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

Jövőre érkezik a Zelda Breath of The Wild folytatása!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs