Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Fejlesztők nyilatkoztak a PS5-ről

A szakmabeliek óvva intik a terflops huszárokat az elhamarkodott véleményektől.

A szakmabeliek óvva intik a teraflops huszárokat az elhamarkodott véleményektől.

A minap megtörtént a PS5 részletes specifikációinak a bejelentése, s ahogy várható volt, elaszabadult a pokol, a játékosok egymásnak estek a különféle fórumokon. A legtöbb esetben persze az erőfölény volt a téma és mindenki a teraflops számok alapján ítélt, az Xbox Series X javára (pedig mi is hangúlyoztuk, hogy az nem ad összehasonlításra alapot).

A Sony talán ott rontotta el a dolgot, hogy túlságosan is szakmaira vette a figurát Mark Cernyvel, amit a legtöbben vagy nem értettek meg, vagy csak szimplán végig se nézték. Mindenféle technikai elemzés helyett inkább tehát nézzük, mit is mondanak maguk a fejlesztők. PlayStation közeli szakemberek vedték védelmükbe a PS5-öt.

Mint látható, majd mindannyian a spéci, gyors SSD-t méltatják és egyetértenek abban, hogy ez a fejlesztés során igen nagy segítség lehet, valamint egészen új megoldásokkal is kísérletezhetnek, amely talán sokkal többet számít, mint azt a legtöbben gondolják.

A Ready At Dawn egyik alapítója pedig egészen odáig ment, hogy sokan nagyon meg fognak lepődni egy évvel a start után, hogy miként is állnak az erőviszonyok.

Szerkesztőségünk nem kíván állást foglalni és pálcát törni egyik konzol felett sem, részünkről úgy látjuk, hogy izgalmas idők jönnek, sok más faktor is dönt majd a “harcban”. Mi mindkét konzolt várjuk, de azért azt érdemes megjegyezni hogy:

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs