Game from Wide Screen
Image default
PC

Februárban már ki is lép a Conglomerate 451 az Early Accessből

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

A dungeon crawler fanok igazán örülhetnek, hiszen egy jó játéknak néz ki az új mű.

A tavalyi korai hozzáférésben való megjelenése óta a cyberpunk stílusú, mezőkre osztott dungeon crawler, a Conglomerate 451 minden frissítéssel egyre jobb és nagyobb lett. A játék kiadása óta eszközölt számos változtatás, módosítás és javítás forrása és inspirációja a közösség folyamatos visszajelzése. Nézzük mit osztottak meg róla a fejlesztők velünk.

“A korai hozzáférésből való kilépést eredetileg 2019. októberére terveztük, azonban a közösségnek köszönhetően számos lehetőséget vettünk észre a jelenlegi játékmenet javítására, plusz tartalmak hozzáadására és funkciók frissítésére, hogy a Conglomerate 451 még jobb élményt nyújtson a játékosoknak. Szeretnénk egy valóban remek játékkal kilépni a korai hozzáférésből, így úgy döntöttünk, hogy a teljes verzió kiadásának időpontját 2020. februárjára módosítjuk.

Jelenleg kényelmi funkciókon, még több zsákmányon, új gyűjthető tárgyakon és jobb jutalmakon dolgozunk. Kövesd a játékkal kapcsolatos híreket az új főellenfelekről, Steam teljesítményekről és sztori módról. Reméljük, hogy te is olyan izgatottan várod ezeket és a sok más újdonságot, mint mi. Nézd meg a várható frissítéseket és változtatásokat az új ütemterven.”

Conglomerate 451 korai hozzáférésben már elérhető Steam-en.

Még több a témában...

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs

Találkozz Dohalimmal és Kisarával a Tales of Aries új előzetesében

Héja Szabolcs