Game from Wide Screen
Image default
NintendoPCPlayStation

Februárban jön a Persona 5 Strikers

A Phantom Thieves újra akcióban!

Az Atlus bejelentette, hogy az idén általunk is tesztelt és nagyon kedvelt Persona sorozat legújabb, spin-off epizódja a Persona Strikers 2021. február 23-án fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

A Persona 5 Strikers egy epikus utazásra invitálja a játékosokat a Phantom Thieves tagjai oldalán, hogy visszavágjanak a Japán városokat elárasztó korrupciónak. A barátokkal töltött nyári vakáció váratlan fordulatot vesz, mikor az eltorzult valóság megjelenik; felfedhetjük az igazságot és felszabadíthatjuk a krízis közepén ragadtak szívét. A legújabb kaland mély sztorikampányával és izgalmas küzdelmeivel igazi Persona élményt nyújt. Ellátogathatunk hat különböző Japán városba, ínycsiklandó regionális fogásokat főzhetünk, miközben segíthetünk a szükségben lévőknek, és megküzdhetünk a Shadow hordákkal, hogy felfedhessük a Metaverse korrupciójának forrását. Fejest ugorhatunk a történetbe újoncként, vagy akár a sorozat veterán rajongójaként is.
 
Ellenfeleinkre támadhatunk a hibrid harcrendszerrel, ami egyesíti a robbanékony akciót a megállítva tervezgetős szekvenciákkal, hogy kiválaszthassuk következő stratégiai lépésünket. Előnyt szerezhetünk ellenfeleinkkel szemben rajtaütéssel, gyengeségüket kihasználva, és kivégezhetjük őket All-Out Attack csapásunkkal! Bevethetjük a Phantom Thieves teljes erejét, a Phantom Thieves minden tagja teljesen játszható, így minden karakter specifikus képességeit bevethetjük, és Personáját is megidézhetjük a gördülékeny és elegáns összecsapásokért. Felerősíthetjük adottságaikat és képességeiket, és saját stílusunkban harcolhatunk. Minden karakter saját egyedi, látványos, széles hatókörű technikákkal söpri el az ellenséges hordákat. Mindig is szerettetek volna egy hatalmas macskabuszként harcolni? Nem kell tovább keresnetek.
 
A Persona 5 Strikers 2021. február 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs