Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Ezt már tényleg nehezen hisszük el az Xbox Game Pass kapcsán

Egészen erős játék érkezését várják az előfizetésbe.

A Microsoft mostanában merőben más üzleti tervet követ, mint a PlayStation-t birtokló Sony. Az utóbbi próbál minél több konzolt eladni és utána azokra értékesíteni játékokat rendes áron, míg az előbbi inkább az előfizetési formában hisz és így próbálja elhozni a Game Pass kapcsán az alkotásait gyakorlatilag minden platform számára. Az utóbbi időkben egészen jó üzlet lett ez a felhasználók számára, hiszen egy alacsony havidíjért cserébe rengeteg címhez juthatunk hozzá. Elképesztően sikeres is manapság a Game Pass.

Nem áll le azonban a Microsoft, hiszen mint láthatjuk egyre több és jobb játék csatlakozik a csomaghoz. Pár napja érkezett meg az Outriders, amit mi is teszteltünk és többségében jó eredményt sikerült elérnie. Igen, ez az alkotás is már az első naptól elérhető lett a konzolos Game Pass előfizetők számára. Szintén ezt várhatjuk az eddig PS exkluzív MLB The Show 21-től is, ugyanis szintén már a megjelenésének napjától játszhatnak majd vele a redmondiak előfizetői. Hivatalos információk alapján ilyen lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2 is.

A redmondiak azonban nem állnak le és a legújabb pletykák szerint ősszel még egy fokozattal feljebb kapcsolnak, ha lehet így mondani. Több informátor megerősítette, hogy érkezni fog a legújabb Battlefield rész is a Game Pass-be. Ha ez igaz, tényleg hihetetlenül erős lesz az előfizetés kínálata és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ugyan ilyen sorsra fognak jutni a Bethesda alkotásai is egytől-egyig. Lassan úgy néz ki fordulnak a szerepek és a Sony-nak kell virítania valamit ahhoz, hogy versenyképes maradhasson a Microsoft felhozatalával.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs