Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Ezek lesznek a márciusi PlayStation Plus játékok

Egészen erős lesz a kínálat ebben a hónapban a japánok rendszerében.

Ugyan a szokásosnál később, de bejelentésre kerültek a havi PlayStation Plus játékok, amelyek természetesen élő előfizetés estén ingyenesen beszerezhetők. Kicsit érdekes a felállás, ugyanis egy egészen megkérdőjelezhető döntést hozott a Sony. A márciusi kínálat „csúcsán” a Final Fantasy VII Remake áll, azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy erre nem él a tegnapi State of Play-en elhangzott ingyenes frissítési lehetőség a PS5-re. Tehát ha azzal a verzióval szeretnénk játszani, akkor azt meg kell vásárolnunk.

A PS5-ös alkotás ebben a hónapban a Maquette lesz, amely egy nagyon érdekes puzzle játéknak néz ki. Itt real-time kell majd bizonyos szerkezeteket kiraknunk, ahogy a címe is utal rá, egyfajta maketteket gyártani. Tovább erősíti még a kínálatot a Remnant : From the Ashes is, amelyik egy interdimenzionális lények ellen vívott kalandot fog számunkra bemutatni, ahol mi vagyunk az utolsó túlélő halandók egyike.

Természetesen egy VR játékot is kapunk, ami a Farpoint lesz. Ez már a virtuális valóság játékai közül az egyik jobban sikerült példánya lett, egy ellenséges idegen bolygón próbálunk életben maradni rengeteg fegyver segítségével. Egészen erős lett a márciusi kínálat, csak az hagy bennünk egy kis szomorúságot, hogy a Final Fantasy-t nem lehet majd frissíteni az új generációs változatra, főleg úgy, hogy tegnap jelentették azt be a nagyközönség számára.

Még több a témában...

TESZT: Outriders

Héja Szabolcs

Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is

Héja Szabolcs

Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?

Héja Szabolcs