Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Ez lenne az Assassin’s Creed elkövetkező menetrendje?

Egy új szivárogtatás egészen jövő évig leleplezhette a franciák terveit.

Érdekes információk kerültek elő a 4chan fórumáról, amiben a Ubisoft nyílt világú RPG alkotásának a jövőjét tárgyalják. Mint már tudhatjuk, egészen ellentétes hírek láttak napvilágot az Assassin’s Creed franchise háza tájáról. Egy valami azonban egészen biztosnak néz ki ezek közül is, hogy jelenleg két cím is készül a franciáknál. Egy kisebb költségvetésű, amely gyorsabban legördülhet a futószalagról és még az idei ünnepekre, esetlegesen jövő év elejére kiadható, továbbá fejlesztik valószínűleg a nagyobb testvérét is, amely leghamarabb 2022 ünnepi időszakában debütálhat.

Most az előbbi és a Valhalla kapcsán lehetünk okosabbak, ha igazak a híresztelések. A Wrath of The Druid DLC-t már márciusban megkapjuk majd Eivor kalandjához. Ezt a tervek szerint a későbbiekben további hasonló tartalmak fogják követni. A járványhelyzet miatt nem biztos, hogy az idén tudnak E3-at rendezni, így a következő infó is kicsit bizonytalan. Az említett előadás, vagy ennek a helyettese előtt érkezik majd június elején a Siege of Paris DLC, ebben Eivor Rollo segítségére siet Párizs ostroma során.

Ez az előbbinél egy sokkal hosszabb kiegészítő lesz, amiben már a történet elég erős szereplőjének ígérkezik Basim is. Ez a következő alkotáshoz fog majd minket vezetni, tehát valamilyen szinten kapcsolódik hozzá. A DLC kiadásának a dátuma sem véletlen, hiszen az új Assassin’s Creed-et a hírek szerint az E3-on szeretnék majd leleplezni. A „Champion” kódnéven készülő mű a középkori Franciaországot és Németországot öleli majd fel. Érdekes információk ezek, bár a igazságtartalmukat sajnos nem tudjuk leellenőrizni, de nem lenne egyedi eset, ha a francia cégtől információk szivárogtak volna ki. 

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs