Game from Wide Screen
Image default
PlayStationXbox

Erős szivárgással fejeződik be az év George R.R. Martin játékánál

Méltó lezárása ez az évnek a From Software legújabb alkotásával kapcsolatosan.

A bemutató előzetes óta mindenki szinte a tűkön ülve várja az új információkat a From Software és Trónok harca szerzője, George R. R. Martin új játékával kapcsolatban. Egészen szűkszavúak voltak az egész év folyamán, azonban így az utolsó naphoz érve, megint sikerült többet megtudnunk erről a Souls-like alkotásról.

Kezdjük a legjobb és legkézzelfoghatóbb hírekkel. Kiszivárgott két darab művészi kép, amely a játékban található bossokhoz visz minket közelebb. Az első, egy számunkra még ismeretlen alak, azonban a másodikat már nagy valószínűséggel láthattuk a leleplező előzeteseben is. Raktunk be egy képet belőle is, hogy össze tudjátok azt hasonlítani.

Itt nem állt meg a nagy információhullám, ugyanis a szivárgás miatt már el tudunk nektek árulni egy pár dolgot is a műből, amik valószínűleg igazak lehetnek. Ahogy mostanában nagy divat, ez az alkotás is valamilyen módon kapcsolódni fog az északi mitológiához és vele együtt a világfához is. A játékmenet hasonló lesz a Dark Souls-hoz, azonban a térkép jelentősen nagyobbnak ígérkezik annál. 

A dinamikus időjárás és a napszak változás is megtalálható lesz majd benne. Ahogy egy korábbi cikkünkben jeleztük, a fejlesztés érdemi része már befejeződött az év elején, most már „csak” ki kell pofozni az alkotást a megjelenésig. Hogy mikor is lesz ez? Biztosat nem tudunk mondani, de a From Software-es srácok twitteres üzenete alapján: találkozunk 2021-ben. Nem is lehet tehát már olyan messze az a rajt.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs