Game from Wide Screen
Image default
PC PlayStation Xbox

Érkezik a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 keményen beindítja a nosztalgiahullámot.

A Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 keményen beindítja a nosztalgiahullámot.

Keseregtünk a közelmúltban, hogy nem igazán érkeznek gördeszkás címek manapság, erre a tegnap előkerült Skate Storyt megfejelve, itt egy újabb bejelentés, mely a nagy sikerű Tony Hawk’s Pro Skater első és második részét hozza el, a mai igényeknek megfelelő köntösben.

A projekt megvalósításáért a Vicarious Visions felel, akik azért néhány komolyabb címet letettek már az asztalra, így talán nincs okunk félni és egy minőségi cuccra számíthatunk. Erről a várható pozitív megítélésről a mellékelt két videó is tanúskodik.

A remaster előreláthatólag nem alakítja át a játékmechanikát, ám kicsit modernizálja azt. Bekerül a revert is a trükkök könnyebb összefűzésére és ezáltal gigászi kombók lesznek elsüthetőek. Amit garantáltan mindenki örömmel fogad, hogy az eredeti zenék szintén hallhatóak lesznek. A játék 2020 szeptember 4-én érkezik mind fizikai és digitális formában PC, PS4 és Xbox One platformokon, akár 4K-ban is. Az előrendelők demó formájában lezúzhatják az első rész klasszikus Warehouse pályáját, jóval a megjelenés előtt. A fizikai példány előrendelése mellé ajándék fingerboardot kapunk, míg a gyűjtői kiadásban egy valódi Birdhouse Falcon 2 gördeszkalap is megbújik.

Még több a témában...

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs