Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Egy rejtélyes játék jelent meg a PlayStation áruházában

Az Activision feltöltött valami nagyon érdekeset az áruházba, amiről fogalmunk sincs mi lehet.

Azt már megszokhattuk, hogy sokszor bizonyos online áruházak buktatnak le elkövetkező projekteket, illetve mondanak meg pár dolgot még bejelentés előtt, amire az emberek kíváncsiak. Most egy nagyon érdekes dolog történt a PlayStation Store-ban, ugyanis az Activision egy olyan tartalmat töltött fel, amiről fogalmunk sincs mi lehet. Azt tudhatjuk az alkotásról, hogy 43.97 GB adatot foglal majd el a gépünkön. Továbbá az is biztos, hogy 17+-os korhatárt kapott és említést tettek valamilyen szinten a kutyákról is.

Na de mi is lehet ez? A legkonzervatívabb találgatások és értesülések szerint a Modern Warfare 3 kampányának kapjuk majd meg a felújított verzióját. Ez egészen sok valóságalapot tartalmazhat, hiszen a MW2-nek tavaly áprilisban érkezett a remaster verziója és szinte egészen biztos, hogy a háromnak is fog. Továbbá még a méretük is hasonló. Másik pályázó a pozícióra sokak szerint a Black Ops első része, amelynek egészen zseniális volt az egyjátékos módja és igazán megérne egy felújítást. 

Szintén játékban van még a WW2, ugyanis sok értesülés alapján az ősszel megjelenő Vanguard ennek lesz valamilyen szinten az folytatása és kapcsolódik egymáshoz a sztori. Keletkeztek még gyorsan pletykák a Diablo IV-ről is, de az a híresztelések szerint leghamarabb év végén érkezhet, így maximum egy alfa/béta változatot jelenthet ez a bejegyzés. Nagyon kíváncsiak vagyunk végül melyik alkotás lesz az, bármelyik fent felsorolt játék elképesztően népszerű tudna lenni.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs