Game from Wide Screen
Image default
Xbox

Ebben a hónapban végre lesz valami nagyobb Microsoft esemény?

A források alapján áprilisban számíthatunk valami Xbox eseményre, ami valószínűleg nagyobb lesz a márciusinál.

A márciusi ID@Xbox műsor nem éppen olyanra sikerült, mint azt előzetesen várták a rajongók. Félreértés ne essék, már hamarabb megmondták, hogy szinte csak indie alkotásokkal foglalkoznak majd és senki se várjon nagyobb bejelentéseket és ehhez kapcsolódóan AAA címeket. Lassan így kimondható, hogy a redmondiaknak is villantania kéne valami nagyobbat, hiszen a PlayStation szempontjából volt már egy méretesebb State of Play és a hónap végén érkezik is már az első combosabb exkluzív a Returnal személyében.

Jez Corden beszélt róla most, hogy az az esemény ami márciusban történt nem az az esemény volt, amiről ők hallottak és amit vártunk, hiszen az sokkal nagyobb dolgokat fog felvonultatni az ID@Xbon-on mutatottaknál. Szerinte ez áprilisban fog majd debütálni és láthatunk majd egy-két érdekességet is az elkövetkező idők nagyobb játékaiból. Továbbá megerősítette, hogy nem a jövőhéten debütáló Age of Empires műsorról beszélt. Itt többek között meg fog majd közelebbről is mutatkozni a sorozat negyedik része, ahogyan ezt egy poszt meg is erősítette.

Érdekesség még ezen játék vonatkozásában szintén a poszthoz kapcsolódóan, hogy a címeren egy nagyon feltűnő helyen figyelhető meg az Xbox felirat. Reménykedni tudunk csak benne, hogy a negyedik rész PC mellett érkezik majd Xbox konzolokra is és egyfajta easter egget láthattunk most. Összegezve a források alapján ez a hónapja is egészen mozgalmas lesz a Microsoftnak és remélhetőleg több dolgot is láthatunk majd a redmondiak háza tájáról.

Még több a témában...

[E3 2021] Egyszerűen fenomenális volt az Xbox műsora!

Héja Szabolcs

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Héja Szabolcs

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Héja Szabolcs