Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

[E3 2021] Ez történt az idei Ubisoft Forward keretei között

Sok érdekes dolognak lehettünk szemtanúi a Ubisoft idei E3-as prezentációja során is.

Tegnap már végre kezdetét vette az idei E3 és láthattuk az első komolyabb kiállítót is a Ubisoft személyében. Volt azért nekik bőven mit az emberek elé tenni, azonban még így is sok alkotásukat már vagy prezentálták, vagy valahol máshol fog majd feltűnni. Ma majd többek között a Microsoft folytatja a sort.

Kezdjük a végével, ugyanis az volt talán a legizgalmasabb momentum az este folyamán. 2022-ben végre hivatalosan is visszatérhetünk Pandora-ra, az Avatar: Frontiers of Pandora keretei között. A Ubisoft Massive fejleszti és csak az új generációs gépekre érkezik majd a PC mellett.

Láthattunk egy kollaborációt is a Ubisoft és a Nintendo között. A Mario + Rabbids: Sparks of Hope a méltán népszerű Mario + Rabbids: Kingdom Battle folytatásaként lesz majd felfogható. 

Leleplezték a Far Cry 6 sokat pletykált DLC-jét is. Már kicsit régebben hallhattunk felőle és pontosan így is lett, hiszen ezen tartalom keretein belül játszhatunk majd az előző részek ikonikus főgonoszaival. Nagyon várjuk már az októbert.

A nyár folyamán fog valamikor érkezni a szintén sokat emlegetett Valhalla DLC is. A Siege of Paris főszerepében természetesen ismét Eivor áll majd és a viking seregek legfőbb küldetése a francia főváros ostroma lesz.

2022-ben nem maradunk tánc nélkül sem, ugyanis novemberben érkezni fog a Just Dance 2022 is. Több mint 40 új zenét tartalmaz majd, így bőven lesz talp alá való.

Jön majd a „következő” Rainbow Six játék is szeptember 16-án Extraction címmel. Nagyon érdekesnek néz ki, kíváncsiak vagyunk hogyan is fog működni ebben a köntösben a taktikai lövölde. Szintén a Rainbow Six franchise-hoz kapcsolódóan június végén érkezik majd a PC, Stadia és Luna közötti cross-play, míg tavasszal tiszteletét teszi majd a többi platform is.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs