Game from Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Ilyen lesz az EA előadása

Megkaptuk az EA hivatalos E3-as menetrendjét többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order-rel.

Megkaptuk az EA hivatalos E3-as menetrendjét többek között a Star Wars Jedi: Fallen Order-rel.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Megérkezett az Electronic Arts E3-as előadásának menetrendje, amely idén elég hosszúra sikeredett tőlük. A tavalyi előadásuk nem lett a legjobb, hiszen voltak pillanatok amikre inkább ők sem emlékeznének. Az ideit teljesen másra tervezik, hiszen nem olyan lesz az előadás, mint amit eddig megszokhattunk. A színpadi show-k teljesen hiányozni fognak a kínáltból, a helyüket összeállításokkal, elő közvetítésekkel fogják kitölteni.

Nem kell azonban megijedni azoknak, akik kommentálást szeretnének. A Twitter-es bejelentés szerint, a játékoké lesz ugyan teljes mértékben a főszerep, megtalálhatók majd viszont host-ok, akik gondoskodnak az előadások élvezhetőségéről, érthetőségéről. Nagyon érdekes lesz, hiszen az EA első ilyen próbálkozását tekinthetjük meg. Június 8 és június 9 lesz a dátum, amikor is ilyen hosszú előadást tartanak majd. A menetrend szerint 3 óra hosszáig figyelhetjük a programjaikat.

Magyar idő szerint 18:15 kor veszi kezdetét a show és 18:30-kor már a Star Wars Jedi: Fallen Order lesz a porondon. Továbbá részletesebben szemügyre vehetjük az új FIFA-t és az új Madden-t is. Szerepelni fog még a Battlefield 5, az Apex Legends és nem maradhat ki erről az előadásról sem a Sims 4. Online megtekinthetjük mi is az előadást a hivatalos csatornákon, illetve YouTube-on és Twitch-en. Az EA ígérete szerint számíthatunk még egyéb meglepetésekre is a show ideje alatt. Érdekes előadás lesz az övék is, velünk együtt követhetitek majd élőben.

Még több a témában...

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

A FIFA 22 és a Madden 22 is érkezhet már a rajtkor a GamePass kínálatába

Héja Szabolcs

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Héja Szabolcs