Game from Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Így néz ki mozgás közben a Star Wars Jedi: Fallen Order!

Az EA egy nagyon mutatós játékmenetet villantott az EA Play keretein belül számunkra, amely nagyon ígéretessé teszi a játékot.

Az EA egy nagyon mutatós játékmenetet villantott az EA Play keretein belül számunkra, amely nagyon ígéretessé teszi a játékot.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Végre megláthattuk mit is tud a Star Wars Jed: Fallen Order élesben. A tegnapi nap folyamán megrendezésre került az EA Play. Rengeteg más játék mellett bepillantást nyerhettünk a Respawn legújabb Star Wars címébe is, amely elképesztően jól néz ki. Cal Kestis remekül bánik az erővel és a fénykarddal, padawan létéhez képest. Most 15 perc vágatlan gameplayt láthatunk a jedi kalandból.

Ahogy ígérték, történetközpontú és lineáris játék képében tetszeleg. A grafika egészen látványos, remekül sikerült lavírozniuk a pálya különböző adottságaival felruházott terepei között. Rendkívül jól nézett ki, amikor egy sötét helyet a kardjának fényével világított be. A harcrendszer is eltaláltnak néz ki, hiszen a mezei rohamosztagosok egy-egy csapástól megfekszenek, amely növeli a fénykard “súlyának” érzését.

Saját úrhajónk is lesz a Stranger Mantis személyében, amely kívül-belül teljes mértékben testre szabhatónak bizonyul majd. Ezzel lehet utazgatni különböző bolygók között valós időben. Nem csak a fő küldetéseket csinálhatjuk meg, hanem szabadon is kószálgathatunk majd ide-oda. Nagyon reméljük, hogy nem siklik ki a pályáról a Respawn és végre egy nagyon szórakoztató játékot kapunk, amely egy-egy új jelenetet mutat be az univerzumból. Többet valószínűleg ma tudunk meg a Microsoft konferenciáján. Várjuk már a november 15-öt.

Még több a témában...

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

Kiszivárgott az egyik nagy fejlesztő E3-as műsora és egy új videó is a Far Cry 6 kapcsán

Héja Szabolcs

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Héja Szabolcs