Game from Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Egy pár pillanatra láthatjuk a Star Wars Jedi : Fallen Order játékmenetét!

Végre egy pár pillanat erejéig betekintést nyerhetünk Cal életébe.

Végre egy pár pillanat erejéig betekintést nyerhetünk Cal életébe.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mint már sokan tudják, ma lesz a nagy nap, amikor is az EA lerántja a leplet a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetéről az EA Play keretein belül. Ahogy a FIFA esetében sem, úgy itt sem bírták ki a srácok és még előtte kiraktak egy rövidke teaser videót a mai eseményről. Két jelenetet láthatunk a játékmenetből és egyik bizony mászós. Nézzük is hát meg!

Nem csupán a mai EA Play-en láthatunk dolgokat felőle, hanem a holnapi Microsoft E3 rendezvényen is fogunk majd kapni egy-két részletet a Respawn játékából. Azt már tudjuk, hogy November 8-án fog megjelenni minden nagyobb platformra és egy padawan-t irányíthatunk majd az inkvizíció elöl való menekvésében. A 66-os parancs után nem várt jó élet ránk, rengeteg izgalmat tapasztalhatunk majd meg galaxis-szerte.

Nagy reményeket fűznek sokan a játékhoz, hiszen egy elsősorban egyjátékos mókára kihegyezett alkotás lesz ez, mikrotranzakciók nélkül. Az előző évben láthattuk, mekkorát is szóltak ezek a sztori alapú címek, így csalódás lenne, ha nem hozná azt a szintet ez a Star Wars. Az alkotógárda adott, a világ szintén. Meglátjuk este mit sikerült kihozni belőle.

Még több a témában...

Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Héja Szabolcs

Képek a Battlefield 6 előzeteséből, de nem úgy ahogy elsőre gondolod

Héja Szabolcs

Nagy szerepe lesz az időjárásnak az új Battlefield részben?

Héja Szabolcs