Game from Wide Screen
Image default
Nintendo PC PlayStation Xbox

Csúszik a Skater XL megjelenése

Csupán néhány héttel kell többet várnunk a játékra.

Nem olyan régen még kesergett a gördeszkás társadalom, mert évek óta nem látott napvilágot említésre méltó játék a témában. Azonban idén elérkezett a Kánaán és olyan címek kerültek bejelentésre mint a Session, a Skate Story, a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 és a Skater XL. Az ígéretek szerint mindegyik játék még az idén meg is jelenik. Ezek közül azonban legközelebb a Skater XL volt ez idáig a 2020. július 7-i dátummal.

Az Easy Day Studios viszont sajnos a napokban a Steamen tett bejelentése alapján eltolta a megjelenést 2020. július 28-ra. Ez érinti a Steames, a PS4-es és az Xbox One-os megjelenéseket, digitális és fizikai formában is. A Nintendo Switch változat eddig sem rendelkezett pontos dátummal, de az információk fényében néhány héten belül itt is kiderül a megjelenés várható ideje. Nem igazán egyértelmű miért is kerül sor a csúszásra, de a készítők nyilatkozata szerint egy olyan játékot akarnak kiadni amit a játékosok megérdemelnek, ehhez pedig muszáj még ezt a rövid időt kihasználniuk.
Ez igazán becsülendő hozzáállás, azt a néhány hetet meg simán kibírjuk. Addig is aki kipróbálná mit tud a játék early acces változata, az Steamen megteheti.

Még több a témában...

Nem fog érkezni DLC a The Last of us Part II kapcsán

Héja Szabolcs

Így fut majd a Resident Evil Village különböző platformokon

Héja Szabolcs

Végre már nem csak korai hozzáférésben érhető el a Secret Government

Héja Szabolcs