Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Brutális a The Last of Us Part II új előzetese

Ellie készen áll a bosszúra.

Lassan a végéhez közelít a várakozás, már csak napokat kell kibírnunk, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Ellie és Joel története.

A Sony frissen kiadott előzetese egy korábban már vetített televíziós reklám bővített verziója. Nem egészen egy percig követhetjük Elliet, akit a látottak alapján sokan szeretnének holtan látni. Hősnőnk azonban már gyerekkorában sem volt ijedős típus, brutális módon gázol át mindenkin, aki rátámad. A kedvcsinálóban feltűnnek az első részből megszokott ellenfelek, a clicker néven ismert fertőzöttek is, de az eddig látott anyagok alapján sokkal több emberi ellenfélre számíthatunk, mint a 2013-as első részben.

Persze a durvaság mellett a játékot fémjelző mély érzelmek is terítékre kerülnek, a háttérben Ellie énekhangján a New Order – True Faith című slágere szól, amely egyben melankolikussá is teszi a feszült élményt.

A várakozás ezen szakaszában lényegében minden információ spoileres lehet. Személy szerint nem gondolom, hogy rontana az élmény teljességén a videó megtekintése, de aki semmit nem szeretne előre tudni, jobb, ha mégis kihagyja ezt a pár jelenetet.

A The Last of Us: Part II június 19-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4 konzolra.

Még több a témában...

Újabb hét, újabb Assassin’s Creed pletyka

Héja Szabolcs

TESZT: Outriders

Héja Szabolcs

Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is

Héja Szabolcs