Game from Wide Screen
Image default
BRÉKING PlayStation

Bemutatták a PlayStation 5-öt

És milyen jól tették!

Akik ma nézték a PlayStation hivatalos csatornáin a PlayStation 5 játékok leleplezését, azoknak bizony hatalmas meglepetésben volt része, ugyanis a show zárásaként lerántották a leplet a PlayStation 5 hardveréről. Akik preferálták a fejlesztői változat kialakítását, azok bizony nem fognak örülni, mert egy merőben más formavilág lett úrrá a végleges konzolon. A felülről V alakú, római ötöst szimbolizáló dizájn, ahogy a korai változatoknál bevett szokás, ment is a süllyesztőbe. Helyette egy igen merész és letisztult formát kap a Sony karácsonykor érkező masinája. Lessétek meg alább.

A gép úgy tűnik csak állítva lesz tárolható, ez később egy esetleges, dedikált tartóval még változhat, de ezt nem tudjuk pontosan. A hűtéssel úgy tűnik nem lesz gond, ugyanis hatalmas szellőzők kaptak helyet a gép elején is. A bejelentés során azonnal előkerült egy csak digitalis kiadás és néhány periféria az eszközhöz. Láthattunk média távirányítót, DualSense töltőállomást, HD kamerát és a rezgőmotoros, vezeték nélküli headset is visszatér, természetesen mindegyik a konzolhoz passzoló formavilággal és színnel.

Szerencsénkre a DualSense-szel külön is foglalkoztak egy kicsit. Az eddig is ismert funkciókon mint a tapintható visszajelzés, az adaptív ravaszok, az usb-c, a mozgásérzékelő, a beépített hangszóró és mikrofon mind említésre kerültek. Mi már alig várjuk, hogy rátehessük a kezünket ezekre a perifériákra, ti beszerzitek megjelenéskor?

Még több a témában...

Az Xbox Series konzolokon is tiszteletét teszi a Quantum Error

Fonyódi Dávid

Végső trailert kapott a Crash Bandicoot 4

Sinka Tamás

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat