Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Bemutatkozott a Square Enix “új” játéka, a Forspoken

Elképesztően jól néz ki a Project Athia végleges változata.

Valószínűleg egészen sokan emlékeznek még a júniusi State of Play-en bemutatott és rendkívül érdekesnek ígérkező Porject Athia-ra, amelyet most a tegnapi Square Enix eseményen szerencsére újra láthattunk. Még mindig elképesztően jól néz ki és valószínűleg elég erős addiciója lesz mind a PS5, mind a PC kínálatának. Azt is lehet már tudni, hogy végre hivatalos neve is lett a projektnek, hiszen Forspoken-ként tudjuk majd megvásárolni.

A Luminous Productions áll a fejlesztés mögött és főszereplőként a Charlie Angyalai-ból ismerhető Ella Balinska szerepel majd. A gyönyörű és egyben veszélyes Athia-n fog játszódni ez az alkotás, ahol Frey Holland-nak varázslatos képességeket kell megtanulnia a túlélése érdekében. Az alkotás teljes mértékben a PS5 erejére lesz kalibrálva és bár érkezni fog PC-re is, valószínűleg hasonló képességű vasra lesz majd szükségünk hozzá.

Nagyon kíváncsiak várjuk, hogy milyen elvárásokat támasztanak a Final Fantasy 15 fejlesztői a tárhely kapcsán, hiszen mint tudhatjuk, a PS5-be elképesztően gyors NVME SSD került. Szó sincs róla, léteznek már ilyenek a PC-s piacon is és valószínűleg 2022-re csak több és több ilyen opció fog majd megjelenni. A látott játékmenet alapján elképesztő gyors ás folyamatos lesz majd a képi megjelenítés, de természetesen még túl korai biztosat mondani ilyen témában. Valamikor 2022-ben várhatjuk majd a megjelenését PS5-re és PC-re.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs