Game from Wide Screen
Image default
PCPlayStationXbox

Bemutatkozott a Mafia: Trilogy

Újraélhetjük a szervezett bűnözés aranykorát a Mafia Trilogyban.

A kritikusok által elismert Mafia bűnöző drámái összesítve több, mint 18 millió példányban keltek el világszerte. Most az első alkalommal modern konzolokon is átélheted a közkedvelt akció-kaland sorozat mindhárom részét egyetlen definitív bűnözői gyűjteményben, melynek tartalma:

  • Mafia: Definitive Edition – A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített remake-je.
  • Mafia II: Definitive Edition – A közönség kedvenc ultra-HD felújítása.
  • Mafia III: Definitive Edition – A díjnyertes narratív mestermű újra bemutatása.

A Mafia: Definitive Edition – a gyűjtemény ékköve – az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített remake-je új dialógusokkal, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel frissített forgatókönyvvel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve, a Mafia III káprázatos motorjával filmszerűen életre keltve. Ez az a Mafia, amire emlékszel, csak sokkal több annál.

„Az eredeti Mafia nagy hatással volt arra, hogyan mesélnek el komoly történeteket a videojátékok, és tudjuk, hogy a sorozat rajongói mennyire tisztelik” mondta Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke, aki a Mafia: Definitive Edition fejlesztését vezette a stúdió különböző irodáin át Csehországban (Brno és Prága), az Egyesült Királyságban (Brighton) és az Egyesült Államokban (Novato, Kalifornia). „Közel 20 évvel a Mafia sorozat kezdete után most remek lehetőségünk van, hogy játékosok új generációjának mutassuk be ezt a közkedvelt szériát, és alkalmat adjunk a rajongóknak, hogy újra átéljék Tommy történetét káprázatos látványvilág, valamint új sztori elemek és játékmechanikák kíséretében.”

A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Mafia II: Definitve Edition és a Mafia III: Defintitve Edition már elérhető digitálisan az áruházakban.

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs