Game from Wide Screen
Image default
PlayStation

Bemutatkozott a Horizon Forbidden West játékmenete is!

A Sony tegnap este végre megvillantotta egy kisebb State of Play keretein belül.

A Horizon Zero Dawn rengeteg embernek elrabolta a szívét, ugyanis Aloy kalandja egy nagyon minőségi és rendkívül szórakoztató produktum lett a Sony exkluzív kínálatában. Természetesen ez már nem teljesen igaz, hiszen az új játékosokat becsalogató projektjükben a japánok már elérhetővé tették PC-n is az alkotást, amely ott is hatalmas sikereket ért el egészen rövid idő alatt. Konkrétan egy hónappal a megjelenése előtt már a Steam chart élére került.

Ilyen előjelek mellett egyáltalán nem volt kérdés, hogy bizony a következő rész is elképesztően népszerű lesz. Tavaly kaptunk is egy előzetes belőle, ami annyira hangulatosra sikerült, hogy a rajongók nagy része már Aloy hangjánál előrendelte volna a dolgot. Most végre menet közben is láthattuk a produktumot és nem kellett csalódnunk, a Guerilla-nak megint sikerült egy varázslatos és lebilincselő táját elénk varázsolnia sok-sok új dinóval.

Az egyetlen kis negatívum a kaland bemutatása közben talán az volt, hogy sajnos nem kaptunk ezúttal sem megjelenési dátumot. Az eddigi pletykák alapján eléggé biztosak vagyunk benne, hogy még az idén megjelenik és valószínű az őszi rajt is. Nagyon nagy esélyt látunk egy méretesebb júniusi State of Play-re, ugyanis az idei játékok leleplezése még várat magára. Azt már tudhatjuk, hogy a Nintendo és a Microsoft is elég sok lőport fog ellőni a nyár első hónapjában…

Még több a témában...

A Naughty Dog bemutatta a The Last of Us Part I egyik kulcskarakterének látványos új modelljét

Kévés Bence Mihály

Horizon: Forbidden West teszt

Orosz Ferenc

A Sony bejegyezte a PlayStation Experience végjegyét!

Héja Szabolcs