Game from Wide Screen
Image default
Játékok

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Egy egészen nagy csavarral.

Korábban már volt szó arról, hogy a Rocksteady következő projektje egy, a Suicide Squad köré épülő játék lesz. Eddig csak kiszivárgott információkkal lehetett ezt alátámasztani, a ma kiposztolt hivatalos plakát azonban minden kételyt eloszlatott.

A poszteren nem mást, mint Supermant láthatjuk, akinek egy sokatmondó, Suicide Squad feliratú célkereszt figyelhető meg a fején. A Task Force X néven is emlegetett csoport tehát magát az acélembert nézte ki magának, de egyelőre nem tudni, melyik oldalt képviseljük majd a csatában. Valljuk be, Supermanként kiiktatni a tagokat egy fokkal menőbb lenne, de mi inkább a fordított felállásra fogadnánk.

Superman nem tűnt fel az Arkham-játékokban, így nehéz megmondani, hogy az új cím köthető lesz-e a fejlesztő korábbi DC témájú játékaihoz, vagy egy teljesen más világba helyezik a történetet.

Ahogy a tweet is mutatja, a részletes bejelentésre augusztus 22-én kerül csak sor, ekkor esedékes ugyanis a DC FanDome nevű esemény, ahol minden kérdésre választ kapunk majd.

Még több a témában...

Gyakorlatilag a Warner teljes videójátékos részlege érintett a Discovery üzletben

Héja Szabolcs

Nyári megjelenést tartogathat a Gotham Knights?

Héja Szabolcs

A Hogwarts Legacy visszarepít minket a Harry Potter világába

Szarka Roland